top of page
  • steffiehooijman

Bloeding


Ik heb al die tijd dat ik met mijn canule bezig was al het onderbuik gevoel gehad dat er iets niet helemaal goed zou gaan. En dat blijkt ook zo te zijn. Er zit waarschijnlijk ergens in de luchtpijp een wondje dat steeds open gaat. Een paar weken geleden had ik dit ook, maar toen ging het na een dag over. Nu duurt het al vier dagen. Een paar weken geleden heeft de kno arts ernaar gekeken en nu de logo uit Utrecht. Maar er is niks te vinden.

Het is een vicieuze cirkel, want door het bloed en speeksel ga ik hoesten, daardoor gaat het wondje meer open en komt er meer bloed, waardoor ik nog meer ga hoesten.

Heeft er iemand advies? Want ondanks dat het geen pijn doet kan dit niet goed zijn voor mijn longen en is het gewoon irritant dat constant alles onder het bloed zit.

175 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik stop…

Oke, misschien klinkt ‘ik ben klaar’ iets beter dan ‘stoppen’. Maar zo voelt het wel, als opgeven ofzo. Dit gevoel slaat alleen echt helemaal nergens op! Na ruim 2 jaar! En dat is onwijs lang. Mag de

Half doof

Sinds mijn hersenbloeding ben ik aan de rechter kant volledig doof. Dit ontdekte ik zelf pas na 2 jaar. Toen kwam corona, en was je nooit in grote groepen. Of terwijl ik heb er eigenlijk nooit met vee

Comments


bottom of page