• steffiehooijman

Daar gaan we weer...


Daar gaan we weer was het eerste wat ik dacht toen ik hoorde dat er een nieuwe lockdown zou komen. Ook voor mij brengt dit vervelende gevolgen met zich mee. Ik was bang dat mijn verpleeghuis weer op slot zou gaan. Ik was al aan het bedenken wat ik op Netflix of Videoland kon gaan kijken. Alles om de feestdagen maar te overleven. Gelukkig is dit niet nodig. Ik mag gewoon naar huis toe. Wel vind ik dit alles beangstigend. Het lijkt dichterbij te komen dan in de eerste golf. Ik ken veel meer mensen die besmet zijn. Gelukkig hier (nog) geen bewoners.

219 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Je kunt het doen lijken als een vakantie. Dat viel alleen een beetje tegen. Bij de logopedie moest ik oefenen met goed ademen, dit om stem te kunnen geven. Veel en verstaanbaar is het nog niet, maar o

Update!