top of page
  • steffiehooijman

Daar gaan we weer...


Daar gaan we weer was het eerste wat ik dacht toen ik hoorde dat er een nieuwe lockdown zou komen. Ook voor mij brengt dit vervelende gevolgen met zich mee. Ik was bang dat mijn verpleeghuis weer op slot zou gaan. Ik was al aan het bedenken wat ik op Netflix of Videoland kon gaan kijken. Alles om de feestdagen maar te overleven. Gelukkig is dit niet nodig. Ik mag gewoon naar huis toe. Wel vind ik dit alles beangstigend. Het lijkt dichterbij te komen dan in de eerste golf. Ik ken veel meer mensen die besmet zijn. Gelukkig hier (nog) geen bewoners.

221 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik stop…

Oke, misschien klinkt ‘ik ben klaar’ iets beter dan ‘stoppen’. Maar zo voelt het wel, als opgeven ofzo. Dit gevoel slaat alleen echt helemaal nergens op! Na ruim 2 jaar! En dat is onwijs lang. Mag de

Half doof

Sinds mijn hersenbloeding ben ik aan de rechter kant volledig doof. Dit ontdekte ik zelf pas na 2 jaar. Toen kwam corona, en was je nooit in grote groepen. Of terwijl ik heb er eigenlijk nooit met vee

1 Comment


Henriette Van de Leur
Henriette Van de Leur
Dec 26, 2020

Wat fijn dat je met de feestdagen naar huis mag. Lekker gezellig met je ouders 🎄😂

Like
bottom of page