top of page
  • steffiehooijman

Een beetje heel erg jammer dit!

k had gehoopt vandaag vanuit het ziekenhuis naar Apeldoorn te mogen. Maar helaas, dat feest ging even niet door. Gisteren al had ik extreem veel en taai slijm. Ook een beetje groenig slijm. Uiteindelijk is de hoestmachine extra ingezet om dit slijm naar boven te krijgen. Ook was de kleur wat zorgwekkend, dus is er ook een kweek afgenomen.  Daarnaast werd er met behulp van een vingerprikje is de hoeveelheid koolzuur in het bloed te gemeten. Ook met een plakker op je voorhoofd. Mijn hoeveelheid was te hoog, dus moet ik de komende weken aan de nachtelijke beademing. Hopelijk is dat tijdelijk. De narcose kan ook nog een na effect hebben op de hoeveelheid. Een beetje jammer dus. Verder zetten extra de hoestmachine in.

Hopelijk nu wel morgen met ontslag!


278 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Half doof

Sinds mijn hersenbloeding ben ik aan de rechter kant volledig doof. Dit ontdekte ik zelf pas na 2 jaar. Toen kwam corona, en was je nooit in grote groepen. Of terwijl ik heb er eigenlijk nooit met vee

Mijlpaal

1 Comment


rachel_peereboom
Apr 24, 2023

Dit is idd erg jammer ik had zo gehoopt dat het goed zou gaan! Zet em op ! Ik kan niks anders doen dan aan je denken. Bij deze. Ik denk heel veel aan je♥️liefs en sterkte

Like
bottom of page