top of page
  • Foto van schrijverSteffie

Even voorstellen...

Voor iedereen die mij nog niet kent, zal ik me even voorstellen. Mijn naam is Steffie Hooijman. Ik ben geboren op 4 november 1995.Ik heb pedagogisch wetenschappen in Leiden gestudeerd. Ik was een paar weken bezig met mijn master forensische gezinspedagogiek. Verder was ik erg sportief. In de zomer van 2016 is er doormiddel van een vrijwillig onderzoek ontdekt dat er een vaatmisvorming in mijn kleine hersenen zat. Een jaar later ben ik hier doormiddel van de Gamma Knives behandeling voor behandeld. De kans op een bloeding zou erg klein zijn.


De maanden daarop heb ik erg veel hoofdpijn gehad, maar ik ben nooit bang geweest voor een bloeding. Helaas heb ik 22 februari 2018 toch een hersenbloeding gehad. In totaal heb ik vijf maanden op de ic gelegen. Waarvan ik negen weken in coma lag.


In die vijf maanden heb ik ook erg veel complicaties gehad. Na die vijf maanden was ik mede door de beademing zo verzwakt, dat ik eerst vier maanden in een verpleeghuis gezeten heb. Toen heb ik vijftien maanden gerevalideerd. Na een lange zoektocht zit ik nu weer in een verpleeghuis in Apeldoorn. Wel honderd kilometer bij mijn ouders vandaan.

Gezien het succes van mijn boek, zal ik hier verder schrijven. Geen hele langen betogen, maar korte stukjes, zoals deze.

2.480 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik stop…

Oke, misschien klinkt ‘ik ben klaar’ iets beter dan ‘stoppen’. Maar zo voelt het wel, als opgeven ofzo. Dit gevoel slaat alleen echt helemaal nergens op! Na ruim 2 jaar! En dat is onwijs lang. Mag de

Half doof

Sinds mijn hersenbloeding ben ik aan de rechter kant volledig doof. Dit ontdekte ik zelf pas na 2 jaar. Toen kwam corona, en was je nooit in grote groepen. Of terwijl ik heb er eigenlijk nooit met vee

13 комментариев


judithvw
11 нояб. 2020 г.

Hoi steffie ook ik ga je zeker volgen succes Gr Judith

Лайк

nicoliendenouden
04 нояб. 2020 г.

Ook ik las je boek in één adem uit! Erg aangrijpend! Ik ga je zeker volgen

Лайк

Antoinet Wagenaars
Antoinet Wagenaars
04 нояб. 2020 г.

Hoi Steffie,


Gefeliciteerd met je verjaardag en met je boek en blog.

Ik heb jouw boek in een adem uitgelezen. Ik ken het verhaal in grote lijnen maar zoals jij het hebt omschreven was voor mij aangrijpend.

Ik ga je zeker volgen.

Je bent een kanjer.

Groetjes Antoinet Wagenaars

Лайк

marliekevandenaker
04 нояб. 2020 г.

Hoi Steffie,


Wat een goed idee. Wij gaan je zeker volgen. Heel veel succes met schrijven.

Лайк

carolamokveld
carolamokveld
04 нояб. 2020 г.

PROFICIAT lieve Steffie, wat luxe, nu jouw blog te kunnen volgen....

Лайк
bottom of page