top of page
  • steffiehooijman

Licht in de tunnel

Bijgewerkt op: 14 mei 2021


Op Storytel heb ik het boek Licht in de tunnel van Marc de Hond geluisterd. Een boek over een man met een dwarslaesie en kanker. Zijn positieve instelling is echt heel herkenbaar. Net als de medische begrippen die hij noemt. Neem nou ‘inco’. Dit is gewoon een luier voor volwassenen, maar inco klinkt minder confronterend. Al met al heel herkenbaar dus. Storytel is sowieso echt ideaal. Ik heb al zo veel geld bespaard, doordat ik niks hoefde te kopen. Vooral bij dikken boeken zoals die van de 7 zussen is het echt ideaal. Maar ik verslind dan ook echt boeken.

Hierna heb ik naar zijn theatershow geluisterd. En ik mag legaal grappen over mensen in een rolstoel leuk vinden! Die show is echt geniaal! Op een gegeven moment had hij het over de voordelen van in een rolstoel zitten. Dat je dan naar de Efteling moet gaan klopt! Je mag bijna overal voor. Blijkbaar moet je ook naar Disneyland gaan. Dat moet ik alleen nog uitproberen.


140 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

6 jaar alweer

bottom of page