top of page
  • steffiehooijman

Vier jaar later

Ik begin deze blog echt met de vraag wat ik in godsnaam zou moeten schrijven. Het afgelopen jaar was niet extreem bijzonder. We hoopten dat corona over zou zijn. Niks bleek minder waar. Helaas.. Ze hebben operatief wat speekselklieren weggehaald. Dit zag er alleen nogal heftig uit, (ik bespaar jullie de foto’s). Er is verder eigenlijk niet zo heel veel om te vertellen. Wat er zal komen is wel wat meer. Een dezer dagen krijg ik een elektrische rolstoel. In eerste instantie zou hij vorige week maandag komen, dat is uitgesteld naar deze week, dus ik ben benieuwd.

Ook word ik in de aankomende weken opgenomen in de Hoogstraat in Utrecht om voor ongeveer 10 weken te revalideren. Dus ik ben benieuwd.Verder gaat alles zijn gangetje!
299 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

6 jaar alweer

bottom of page