top of page
  • steffiehooijman

Wat een pech! Weer in quarantaineMocht het niet zoveel rompslomp geven, dan is er eigenlijk best een komische situatie ontstaan. Ik ben namelijk vorige week negatief op corona getest. Ook al wist ik voor 99,9% zeker dat de klachten werden veroorzaakt door een longontsteking. Mijn ontstekingswaarde was ook verhoogd, dus ik heb nu een antibiotica kuur. Nu bleek degene die mij volledig in beschermende kleding heeft getest, zelf positief te zijn. Ik kwam uit het bron en contacten onderzoek. Logischerwijs moet je dan ik quarantaine doordat ik graag naar huis wil, ben ik al getest. Ik denk niet positief, want ik neem aan dat die beschermende kleren twee kanten op werken. Nog zoiets geks was, dat de eersten uren van mijn quarantaine mijn deur gewoon open stond. Net of de virusdeeltjes dachten: ho deurpost, ik mag niet verder.

Mocht de test negatief zijn, dan draag ik wel flink bij aan het percentage negatieve test.


147 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Half doof

Sinds mijn hersenbloeding ben ik aan de rechter kant volledig doof. Dit ontdekte ik zelf pas na 2 jaar. Toen kwam corona, en was je nooit in grote groepen. Of terwijl ik heb er eigenlijk nooit met vee

Mijlpaal

Comments


bottom of page