top of page
  • steffiehooijman

Botox


Afgelopen vrijdag heb ik voor de tweede keer botox in mijn speekselklieren gehad. De vorige keer was in augustus. Door corona zat er een wat langere tijd tussen. De botox is om mijn speekselklieren te verlammen, waardoor ik het doekje minder nodig zal hebben.

Ik hoorde woensdag dat ik vrijdag al om 9 uur in het ziekenhuis moest zijn. Even later werd dit 8 uur. Ik moest dus al vroeg mijn bed uit. De nachtdienst moest mij al helpen.

De toediening van de botox was onder narcose. Gelukkig hoefde ik geen nacht in het ziekenhuis te blijven.

Het gekke aan narcose bij mij is dat ik echt pats boem in slaap ben, en ook weer pats boem wakker word.

Het voordeel aan het Radboud is dat ze het infuus onder narcose prikken, ik heb dus echt helemaal geen pijn gehad. Aan de gaatjes in mijn hand te zien, hebben ze vaak misgeprikt. Later hebben ze nog een extra verdoving toegediend. Dat was blijkbaar nog niet volledig gelukt.

Op de uitslaapkamer had ik het erg koud. Gelukkig hadden ze een soort verrijdbare warmtelamp. Ideaal ding!

223 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik stop…

Oke, misschien klinkt ‘ik ben klaar’ iets beter dan ‘stoppen’. Maar zo voelt het wel, als opgeven ofzo. Dit gevoel slaat alleen echt helemaal nergens op! Na ruim 2 jaar! En dat is onwijs lang. Mag de

Half doof

Sinds mijn hersenbloeding ben ik aan de rechter kant volledig doof. Dit ontdekte ik zelf pas na 2 jaar. Toen kwam corona, en was je nooit in grote groepen. Of terwijl ik heb er eigenlijk nooit met vee

Comments


bottom of page