top of page
  • steffiehooijman

De positiviteit van negatief


Het is vandaag tweede kerstdag. En ik heb een gruwelijke hekel aan kerst. Al zo lang als ik me kan herinneren. Ooit hoop ik in een warm land kerst te vieren. Toen ik nog in Australië was stonden er al kerstbomen begin december. Heel erg gek, want voor je gevoel ‘hoort’ dat niet.

Gelukkig ben ik nu thuis. In eerste instantie vond ik het erg eng om naar huis te gaan. Dus omdat ik het graag wilde hebben papa en mama een sneltest gedaan. Negatief gelukkig!

Ik wil iedereen nog een fijne kerstdag wensen!


283 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik stop…

Oke, misschien klinkt ‘ik ben klaar’ iets beter dan ‘stoppen’. Maar zo voelt het wel, als opgeven ofzo. Dit gevoel slaat alleen echt helemaal nergens op! Na ruim 2 jaar! En dat is onwijs lang. Mag de

Half doof

Sinds mijn hersenbloeding ben ik aan de rechter kant volledig doof. Dit ontdekte ik zelf pas na 2 jaar. Toen kwam corona, en was je nooit in grote groepen. Of terwijl ik heb er eigenlijk nooit met vee

댓글


bottom of page