top of page
  • steffiehooijman

Een beetje overdreven dit!


Ik ben gisteren met een fikse longontsteking opgenomen op de ic in Apeldoorn. Ik had vooral heel veel slijm en koorts. Nu heb ik nog last van het slijm als ik lig. De koorts was al wel was afgenomen van 38,7 naar 38,2. En mijn ontstekingswaarde was 217, nou zegt dit veel mensen niks, maar een normale waarde is 5. Een beetje jammer dus. Maar ik ben echt niet dood ziek, ik zit gewoon in de rolstoel.

Ze geven me dan ook op 3 manieren antibiotica. Via de maag sonde,  via het infuus en nog via verneveling.

3 weken geleden is er al sputum op kweek gezet. Op basis daarvan is er voor deze kuren gekozen. De conclusie is: ik ben hier nog wel even.

En ik het 3 infusen. Waarvan 1 polsinfuus. Deze prikken ze ook wel met een verdoving.

En andere hele grote grap was trouwens wel hoe ik hier gekomen ben, namelijk met de zorg ambulance. Helaas mocht de sirene niet aan. Maar een ambulance vond ik wel een beetje overdreven.

P.s. ik vraag me zeer erg af wat die rode getalletjes betekenen, want dat oranje is de bloeddruk.310 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page