top of page
  • steffiehooijman

Een spreekbeurt over mezelf


Gisteren heb ik op het ROC in Tilburg workshops gegeven als ervaringsdeskundige. Ik ben hiervoor gevraagd door iemand die mij bij de (kaak)fysio bij mijn ouders zag. Mijn vader was mee, dus hij heeft ook vragen beantwoord. 3x meer dan een half uur praten zou ik ook echt niet kunnen! En mijn vader weet dingen die ik me niet kaan herinneren. Om het mezelf makkelijker te maken had ik een filmpje gemaakt: https://youtu.be/2cOgIfux9v0?feature=shared150 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik stop…

Oke, misschien klinkt ‘ik ben klaar’ iets beter dan ‘stoppen’. Maar zo voelt het wel, als opgeven ofzo. Dit gevoel slaat alleen echt helemaal nergens op! Na ruim 2 jaar! En dat is onwijs lang. Mag de

Half doof

Sinds mijn hersenbloeding ben ik aan de rechter kant volledig doof. Dit ontdekte ik zelf pas na 2 jaar. Toen kwam corona, en was je nooit in grote groepen. Of terwijl ik heb er eigenlijk nooit met vee

Comentários


bottom of page