top of page
  • steffiehooijman

Een update van het bloeden


Even een update van het bloeden. We hebben gisteren toch maar een spoedafpraak op de polikliniek kno van het umc Utrecht gemaakt. We moesten hier toch al naartoe, want mijn oma moest naar de cardioloog. Er is met canule gekeken, zonder canule, via de neus, via de insteekopening. Maar niks te vinden! Dus oorzaak onbekend!

En zul je net zien, zit je in het ziekenhuis, stopt het bloeden! Gelukkig had mijn vader foto’s van de ernst van de zaak.

De longarts moet nu gaan kijken. Waarschijnlijk door middel van een bronchoscopie. En laat ik nou net gelezen of gezien hebben dat dat een heel naar onderzoek is.

En dan nog een ander ding: ik heb dus gewoon in week 2 van het jaar

mijn eigen risico er al doorheen gewerkt!!

Die zorgverzekeraar werd niet blij van mij de afgelopen 5 jaar!205 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Half doof

Sinds mijn hersenbloeding ben ik aan de rechter kant volledig doof. Dit ontdekte ik zelf pas na 2 jaar. Toen kwam corona, en was je nooit in grote groepen. Of terwijl ik heb er eigenlijk nooit met vee

Mijlpaal

Comments


bottom of page