top of page
  • steffiehooijman

Schrijven als therapie

Bijgewerkt op: 10 mei 2021


Ik ben nooit begonnen met schrijven als verwerking. Ik denk wel dat dit uiteindelijk gebeurd is. Doordat ik alles heel gedetailleerd heb opgeschreven, denk ik dat ik alles een plekje heb kunnen geven. Deze blog heeft absoluut niet dat doel. Dit is gewoon echt omdat ik het leuk vind. Dat heb ik namelijk wel over mezelf geleerd, ik vind schrijven echt leuk! Voorheen schreef ik nooit voor de lol. Ik schreef alleen papers en hele boekwerken als samenvatting. En hier schreef ik dan weer een samenvatting van. Die vatte ik ook weer samen. Veel mensen vragen of ik nog een boek ga schrijven, maar ik heb echt geen idee waarover..173 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik stop…

Oke, misschien klinkt ‘ik ben klaar’ iets beter dan ‘stoppen’. Maar zo voelt het wel, als opgeven ofzo. Dit gevoel slaat alleen echt helemaal nergens op! Na ruim 2 jaar! En dat is onwijs lang. Mag de

Half doof

Sinds mijn hersenbloeding ben ik aan de rechter kant volledig doof. Dit ontdekte ik zelf pas na 2 jaar. Toen kwam corona, en was je nooit in grote groepen. Of terwijl ik heb er eigenlijk nooit met vee

Comments


bottom of page