top of page
  • steffiehooijman

Sterre

Onze hond Sterre lijkt een lieve hond, maar soms valt dat tegen. Vanochtend ging ik haar mee uitlaten. Dit doen we altijd op een pad op het land van mijn ouders, nu ook. Normaal loopt ze los, nu niet, want ze is net geopereerd. Ik hield de riem vast en papa duwde de rolstoel. Echter was Sterre nogal enthousiast. Hierdoor trok ze ineens erg hard. Het gevolg hiervan was dat ik uit de rolstoel vloog en de parkeerplaats van dichterbij heb bekeken. Gelukkig ging het niet zo hard, want papa kon mij nog aan mijn jas vasthouden. Ik vond de situatie wel erg grappig. Dus verpleging, als jullie je afvragen waar die schaafwond op mijn knie vandaan komt. Sterre!

Toch maar een pup kopen en opvoeden tot hulphond!301 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Mijlpaal

6 jaar alweer

3 Comments


Rie-Jeanne Roos
Rie-Jeanne Roos
Dec 06, 2020

Lieve Steffie, wat ondeugend van Sterre, maar ook wel grappig zoals jij het beschrijft. Wij als honden liefhebbers kunnen er gelukkig om lachen. Sterre was ook zo zielig na de operatie met haar kap op, maar ook heel stoer met haar voetbalshirtje aan. Gelukkig is ze weer opgeknapt! Zo'n lief maatje voor jou!!

Like

judithvw
Nov 28, 2020

Hoi steffie wat leuk dat jullie samen kunnen fietsen daar is het vandaag ook lekker weer voor. Geniet van je weekend. En je familie. Gr Judith

Like

margavandoorn
Nov 27, 2020

Wat fijn dat je je humor niet verloren bent, Grappig verhaal van Sterre

Like
bottom of page