top of page
  • steffiehooijman

Vakantie


De vakantie zit erop. Ofja vakantie…. Voor mij zag deze periode er bijna hetzelfde uit als de rest van het jaar. Op een periode na dan. In een van de eerste weekenden ben ik met papa naar het zomertheater geweest. Een coronaproof evenement. Dat er bij ‘het dondert en het bliksemt verschillende polonaises werden ingezet vond de bewaking dan ook niet zo’n goed idee.

Vanaf 6 augustus zijn we moet vrienden van mijn ouders een weekendje naar centerparks geweest. De Eemhof in Zeewolde. Niet echt een mooie omgeving, maar we hebben heerlijk gefietst (op een wolkbreuk na dan). De eerste avond stonden we achter het glas naar het zwembad te kijken. Daar was ik heel graag naartoe gegaan. Er zat een medewerkster voor de ingang van het zwembad om bij te houden hoeveel mensen er binnen waren. Papa ging vragen wat de mogelijkheden voor mij waren. En wat bleek, ze hadden een rolstoel om mee het water in te gaan. We moesten wel opletten op de golven in het golfslagbad. Ik zat met een riem vast aan de stoel voor de stabiliteit. Het was echt heerlijk! Helaas was de wildwaterbaan geen optie, want een blauwe plek meer of minder maakt ook niet meer uit.

In Zeewolde zat ook de zaak waarvan ik een bed wilde, dus die hebben we gelijk besteld. Weer een rib uit mijn lijf. Na dit weekend ben ik nog een week thuis geweest. Nooit verwacht dat ik thuis zijn nog ooit zou zien als vakantie.

Sinds een paar weken heb ik thuis een elektrische rolstoel. Voor thuis en dan buiten. Hij kan namelijk niet naar binnen of in de bus. De stoel is ideaal om de honden mee uit te laten.

Op internet had ik een soort snorkel voor op de canule gevonden. De vereniging van de larkel is naar het verpleeghuis gekomen. Hier hebben we een groot bad om de larkel in uit te proberen. Dit ging erg goed, en was wat mij betreft voor herhaling vatbaar.275 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Half doof

Sinds mijn hersenbloeding ben ik aan de rechter kant volledig doof. Dit ontdekte ik zelf pas na 2 jaar. Toen kwam corona, en was je nooit in grote groepen. Of terwijl ik heb er eigenlijk nooit met vee

Mijlpaal

Comments


bottom of page