top of page
  • steffiehooijman

vervolg van het bloeden: een Ct scan

De longarts had besloten om een CT scan te laten maken om te kijken waar al het bloed vandaan kwam. Het was erg druk in het UMCU. Dus ik had eigenlijk 30 januari pas een scan. Dat leek me nog veel te lang duren, dus na contact te hebben gehad met de longarts is dat verschoven naar 19 januari in het wkz. De sfeer in een kinderziekenhuis is zo veel gemoedelijker! Ik kwam met de taxi uit Apeldoorn en mijn vader kwam uit Vught. We waren extreem vroeg en ook extreem vroeg aan de beurt voor de scan. Ik heb hooguit 2 minuten gewacht en ik was bijna een uur eerder aan de beurt. Ook de scan zelf was kind vriendelijk. Bijna jammer dat het maar een paar minuten duurde. In de scan zelf werden er allemaal kleuren geprojecteerd.en in de kamer zelf stond er een bos op de muur geschilderd hier werden bewegende dieren in geprojecteerd. Ondanks dat ik dit vooraf wist, had ik er totaal niet op gelet en heb ik dus geen dieren gezien. Jammer weer…

De uitslag kreeg ik al vrij snel op mijnUMC. Hieruit kwam vooral naar voren dat er iets is misgegaan in de communicatie tussen alle betrokkenen rondom de canule. Ook bleek dat ik geen tumor had in mijn longen (dit had er nog eens bij moeten komen!) Waarschijnlijk kwam het bloed nog van de infectie. (Maar kan dat nog na 1,5 week geen bloed te hebben gehad?)

De arts gaat deze scan met eerdere scans vergelijken. Ik denk alleen dat de recentste scan van 2018 of 2019 is.

In ieder geval nemen we (de logo en ik) nu geen nieuwe stappen met betrekking tot de canule.V

227 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Mijlpaal

6 jaar alweer

Comments


bottom of page