top of page
  • steffiehooijman

Weekindeling


mijn weken zien er eigenlijk altijd vrij hetzelfde uit. Zeker nu met corona is er vrij weinig variatie. Normaal gesproken gaan we met het verpleeghuis wel dagjes weg, maar dat kan nu allemaal niet.

Normaal gesproken ben ik van maandag avond tot en met vrijdag middag in het verpleeghuis en in het weekend thuis. Iemand haalt me vrijdag middag in Apeldoorn op en mijn ouders brengen me dan maandag avond terug. Eerst gingen we wel eens naar de groothandel in Ede voordat ik terug naar Apeldoorn ging. Nu met de avondklok gaat dat niet. In Apeldoorn zijn er elke dag om half 11 en 2 uur activiteiten. Op maandag en donderdag avond is er ook altijd iets te doen. Maar op maandag ben ik er nooit en op donderdag heb ik niet altijd zin. Activiteiten die ik het leukst vind zijn bakken en mozaïeken. Bakken klinkt misschien gek, omdat ik het niet kan proeven. Gek genoeg vind ik dit niet zo erg. Gelukkig kan ik het ook niet ruiken. Dat scheelt heel veel! Door dat ballonnetje in mijn luchtpijp kan er namelijk geen lucht door mijn neus stromen. Ik ben lang niet altijd bij een activiteit. Ik zit ook graag buiten in het zonnetje. Maar dan moet het wel warm zijn. Dan heb ik nog 3 keer in de week fysiotherapie, 1 keer logopedie en ergotherapie bij een hulpvraag.

In het weekend komt er op zaterdag ochtend vaak iemand iets creatiefs doen. In de middag komt nu toevallig de kapster (halleluja!). Op de zondag hebben we geen vast schema, maar we kunnen nu lekker fietsen. Op maandag ochtend komt er nu een coach voor Puck. En dan moet ik al weer terug naar Apeldoorn. Lekker ruim een uur onze bus in!


176 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik stop…

Oke, misschien klinkt ‘ik ben klaar’ iets beter dan ‘stoppen’. Maar zo voelt het wel, als opgeven ofzo. Dit gevoel slaat alleen echt helemaal nergens op! Na ruim 2 jaar! En dat is onwijs lang. Mag de

Half doof

Sinds mijn hersenbloeding ben ik aan de rechter kant volledig doof. Dit ontdekte ik zelf pas na 2 jaar. Toen kwam corona, en was je nooit in grote groepen. Of terwijl ik heb er eigenlijk nooit met vee

Comments


bottom of page