top of page
  • steffiehooijman

Welkom lieve Puck!

Bijgewerkt op: 16 feb. 2021Afgelopen donderdag hebben we mijn nieuwe vriendje Puck opgehaald in Oudehaske. En ja, vanaf Vught is dat heel erg ver. Gelukkig ligt Apeldoorn precies halverwege. Dus mijn ouders hebben mij donderdag voordat we naar Friesland reden in Apeldoorn opgehaald. Puck is een labradoodlepup van 8 weken. Het is helaas geen hulphond. Het was nog even spannend of ik Puck mee kon ophalen vanwege een coronatest. Gelukkig was de test negatief, hoorde ik 45 min voordat mijn ouders kwamen. Ik kon dus mee! Puck is een heerlijk hummetje. Slapen en spelen wisselen elkaar af. De vriendschap met Sterre is er nog niet echt, maar er is ook geen haat. Nu kan de opvoeding beginnen!


245 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Ik stop…

Oke, misschien klinkt ‘ik ben klaar’ iets beter dan ‘stoppen’. Maar zo voelt het wel, als opgeven ofzo. Dit gevoel slaat alleen echt helemaal nergens op! Na ruim 2 jaar! En dat is onwijs lang. Mag de

Half doof

Sinds mijn hersenbloeding ben ik aan de rechter kant volledig doof. Dit ontdekte ik zelf pas na 2 jaar. Toen kwam corona, en was je nooit in grote groepen. Of terwijl ik heb er eigenlijk nooit met vee

2 Comments


carolamokveld
carolamokveld
Feb 05, 2021

Benieuwd hoe onstuimig jullie weerzien is vandaag🤣😂🤣😂

Like

Rie-Jeanne Roos
Rie-Jeanne Roos
Jan 26, 2021

Wat een prachtige pup en wat een lief maatje voor jou Steffie! Heel veel geluk met Puck en succes met het opvoeden! Sterre zal even moeten wennen aan haar nieuwe huisgenootje, maar dat komt vast goed!

Like
bottom of page