top of page
  • steffiehooijman

Welkom lieve Puck!

Bijgewerkt op: 16 feb. 2021Afgelopen donderdag hebben we mijn nieuwe vriendje Puck opgehaald in Oudehaske. En ja, vanaf Vught is dat heel erg ver. Gelukkig ligt Apeldoorn precies halverwege. Dus mijn ouders hebben mij donderdag voordat we naar Friesland reden in Apeldoorn opgehaald. Puck is een labradoodlepup van 8 weken. Het is helaas geen hulphond. Het was nog even spannend of ik Puck mee kon ophalen vanwege een coronatest. Gelukkig was de test negatief, hoorde ik 45 min voordat mijn ouders kwamen. Ik kon dus mee! Puck is een heerlijk hummetje. Slapen en spelen wisselen elkaar af. De vriendschap met Sterre is er nog niet echt, maar er is ook geen haat. Nu kan de opvoeding beginnen!


245 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

6 jaar alweer

bottom of page