top of page
  • steffiehooijman

De helden van de zorg


Een paar weken geleden is er bij ons in het verpleeghuis een stukje voor de helden van nu opgenomen. De leidster van de afdeling vroeg mij hier voor. Ze vroeg of ik met een paar andere bewoners mee wilde doen. Uiteindelijk deden er helemaal geen andere bewoners mee. Ik weet niet of ik het wel gedaan zou hebben als ik dat vooraf geweten had. Op het laatst bleken er ook allemaal dingen in het script veranderd te zijn. Het was allemaal totaal onduidelijk.

Op de dag van de opnames zelf was ik echt mega zenuwachtig. Zeker omdat ik vanuit mijn bed al hoorde dat ze aan het filmen waren.

Uiteindelijk was het hartstikke leuk om te doen en eens mee te maken. Ze zijn ongeveer een halve dag aan het filmen geweest. Ik wilde het uiteindelijke stukje wel vooraf zien, maar het was helemaal goed. Ik vind dat het mooi gemaakt hebben.

Het is wel echt heel jammer dat ik net een luchtweginfectie had en dat praten dus bijna niet ging.96 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Half doof

Sinds mijn hersenbloeding ben ik aan de rechter kant volledig doof. Dit ontdekte ik zelf pas na 2 jaar. Toen kwam corona, en was je nooit in grote groepen. Of terwijl ik heb er eigenlijk nooit met vee

Mijlpaal

Comentarios


bottom of page